AKTIVITETER 2019


Juleafslutning🎅🤶

Vi havde juleafslutning🎄 i vores gode Bådelaug onsdag den 11 december.

Det blev en rigtig hyggelig aften med 20 fremmødte medlemmer.
Der blev serveret gløgg og æbleskiver ☃️ som lidt ekstra skulle vi lige prøve lidt hjemmelavet kanelis til æbleskiverne.

Snakken gik allerede på næste år, hvor der blev foreslået suppe og peberrods kød. Meeen alle blev enige om Gløgg og æbleskiver igen.

Vi kunne samtidig nyde de nye vinduer som tømreren havde monteret.

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul🎄🎅🤶 og et godt nytår 🚀🎉
Vi glæder os til nye arrangementer i foråret.

Se billeder HER

Til Top


Bådlauget holdt Sensommerfest.

Sensommerfesten som blev afholdt lørdag den 14. september, blev et brag af en fest, de sidste gæster lukkede og slukkede ved 3.30 tiden. 19 medlemmer deltog i festen, så alle pladser i klubhuset var besat. Menuen, som blev kreeret af vores Oldermand Claus Larsen var meget lækker og der var nok af den, så ingen gik sultne til køjs. Dertil gode vine i flere prisklasser.

Alle havde en god og hyggelig aften og snakken gik lystigt til den lyse morgen.

Se billeder HER

Til Top


Standerstrygning.

Som sædvanligt var vores standerstrygning god. På trods af regnen var der mødt 17 medlemmer op for at fejre, at sejlersæsonen officielt er slut for i år. Oldermanden ville i modsætning til sidste år, hvor det også regnede, ikke være alene udenfor, så vi måtte alle ud i regnen. Til gengæld var der masser af rigtig god karrysuppe til os, da vi kom ind i varmen.

Klubhuset er som bekendt lukket ned for vinteren, men skulle nogen have lyst til at lave et arrangement, kan I få udleveret en nøgle ved henvendelse til bestyrelsen.

Se billeder HER

Til Top.