AKTIVITETER 2018


Arbejdslørdag.

Fin dag, solen var hængt ud og 10 medlemmer troppede op og gav en hånd med. Klubhuset fik en ordentlig hovedrengøring og vi fik genetableret vores lille hyggekrog af en terrasse, dog noget modificeret i forhold til den gamle. Nu mangler vi kun at få malet de nye brædder, så er projektet færdig.

Se billeder HER

Til Top


Standerhejsning.

 

21 april, solen hængt ud og det blæste “næsten” ikke. STANDERHEJSNING,  tegn på at sejlersæsonen er begyndt, Oldermand Claus ønskede alle en god og forhåbentlig solrig sæson. Vores gode grillmester Jean havde travlt med at grille pølser, afsætningen var stor, da ca halvdelen af medlemmerne var mødt op. Dejligt med det store fremmøde. Havnens byggerod måtte vi så finde os i, men vi kan da håbe på at det bliver bedre. Humøret fejlede ihvertfald ikke noget.

 

Se billeder HER

Til Top


Standeren er strøget.

Som man kan se er standeren tjenlig til nedhaling. Det skete under megen moro, da det regnede under seancen, så Oldermanden måtte stå alene i regnen og hale den ned og talen blev derefter nemlig meget kort, mens vi andre sad indenfor. Fremmødet kunne være større, 11 personer. Men de blev så også beværtet efter alle kunstens regler med hjemmelavet tomatsuppe og biksemad. God og hyggelig dag.

Se billeder HER.

Til Top